dilluns, 6 de novembre de 2006

LOS DRAPS tornen a estudi

Naix lo disc “Sons del Matarranya”
Després de finalitzar la gira de presentació de “No mos fareu callar!”, LOS DRAPS tornen a estudi. Aquesta vegada participen en el disc “Sons del Matarranya”, recopilatori que recull diversos músics i artistes de la comarca del sud de la Franja. Per aquesta ocasió, Los Draps enregistraran el tema inèdit “Un crit al Vent”, seguint l'estil punk-core amb dolçaina que els caracteritza.

El disc s'ha començat a enregistrar des del mes de setembre a l'estudi de Jean Pierre a Ràfels (Matarranya). Los Draps tenen la intenció d'enregistrar la seua cançó durant el cap de setmana del 15 de desembre.


L'Ascuma amb la música de la comarca
“Sons del Matarranya” ha estat un projecte sortit de la mà de l'Associació Cultural del Matarranya (ASCUMA), entitat cultural encarregada de promocionar la llengua catalana del territori. D'aquesta manera, totes les cançons que recull aquest recopilatori són inèdites i en català. El disc recull un total de 24 formacions musicals de la comarca del Matarranya, així com també d'altres amb arrels i amistats al territori.
A continuació mostrem el llistat provisional dels grups que participaran en aquest disc recopilatori:

Azero
Coma'n jazz
Dechusban
Duo Recapte
Gen
Grup de Jotes de Codonyera
Grup de Jotes de Nonasp
Jean Pierre & Mallen
La Grada 8
Los Draps
Los Maellans
Mallacan
Manos Muertas
Matarranya in live
Miquel Blanc
Negocio de Cuervos
Nothinkson
Prau
Santi no ve
Sergio i Raquel
Temps al Temps
Trance
Tres en un sofà
Zurriburri